Παίκτης του μήνα στην Eredivisie o ασταμάτητος Παυλίδης (pic, vids)

Παίκτης του μήνα στην Eredivisie o ασταμάτητος Παυλίδης (pic, vids)

O Βαγγέλης Παυλίδης είναι «on fire», σκοράρει κατά ριπάς και με τις εμφανίσεις του, πολύ δίκαια αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης για τον Οκτώβριο στην Eredivisie.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης, είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο θέλει και βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Eredivisie.

Είναι ο απόλυτος ηγέτης της Άλκμααρ και την οδηγεί με ασφάλεια στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, καθώς η ομάδα του είναι στο -5 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν, που όμως έχει παιχνίδι παραπάνω.

Διαβάστε επίσης: Betarades: Ο «αέρινος» Ολυμπιακός και η… σπαζοκεφαλία του Λουτσέσκου (vid)

Μέσα στον Οκτώβριο ο Παυλίδης, σημείωσε 5 γκολ, με highlight το χατ-τρικ του κόντρα στην Χέρενφεν και δικαιωματικά αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος για τον μήνα που πέρασε.

Ο Έλληνας επιθετικός έφτασε τα 14 γκολ σε μόλις 10 αγωνιστικές, έχει σπάσει όλα τα κοντέρ και δείχνει ικανός να βγει πρώτος σκόρερ της Eredivisie. Αν τελικά τα καταφέρει, θα είναι η τρίτη χρονιά σε 4 χρόνια, που Έλληνας θα πάρει το συγκεκριμένο βραβείο, μετά τον Γιακουμάκη τη σεζόν 2020/21 και τον Δουβίκα την περσινή σεζόν.

Όπως είναι φυσιολογικό ήταν μέλος και της καλύτερης ενδεκάδας του Οκτωβρίου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ