Άγιαξ – Σπάρτα Ρότερνταμ 2-1: Νίκησε και περιμένει την ΑΕΚ ο «Αίαντας»

Άγιαξ – Σπάρτα Ρότερνταμ 2-1: Νίκησε και περιμένει την ΑΕΚ ο «Αίαντας»

Ο Άγιαξ επικράτησε πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-1 της Σπάρτα Ρότερνταμ, έφτασε τις 3 συνεχόμενες νίκες στην Eredividie, πριν τον τελικό με την ΑΕΚ

Ο Άγιαξ πήρε σημαντική νίκη κόντρα στην Σπάρτα Ρότερνταμ με 2-1 και περιμένει την Πέμπτη την ΑΕΚ για τελικό πρόκρισης στα νοκ άουτ του Conference League.

O «Αίαντας» πήρε από νωρίς το προβάδισμα με τον Μπρόμπεϊ στο 8ο λεπτό και μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να φτάσει στο 2-0, πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεργκβάιν στο 42′.

Διαβάστε επίσης: Άστον Βίλα – Άρσεναλ 1-0: Η ομαδάρα του Έμερι «καθάρισε» (και) την Άρσεναλ και πάει για πρωτάθλημα

Η Σπάρτα μείωσε στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με γκολ του Νέγκλι στο 55ο λεπτό, όμως ο Άγιαξ στη συνέχεια διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχασε ευκαιρίες για το 3-1 και στο τέλος του αγώνα πανηγύρισε την 3η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο «Αίαντας» με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 5η θέση με 24 βαθμούς, μετά το τραγικό ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν, οπού για μεγάλο διάστημα βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Άγιαξ με ψυχολογία μετά από αυτή τη νίκη περιμένει την ΑΕΚ στον τελικό-πρόκρισης στα νοκ άουτ του Conference League, σε παιχνίδι που χρειάζεται μόνο τη νίκη για να πάρει την πρόκριση.

ΑΓΙΑΞ: Ραμάι, Σούταλο, Χάτο, Μάρτα (78’ Σόσα), Ρενς, Τέιλορ, Χλίνσον (65’ Μπάνελ), Ταζίροβιτς, Μπερχάους, Μπερχβάιν (78’ Φορμπς), Μπρόμπεϊ (65’ Άκπομ)

ΣΠΑΡΤΑ: Ολάι, Φριέντς, Φελχάους, Μπακαρί, Φαν ντερ Κουστ, Ντε Γκουζμάν (79’ Μετίνιο), Φερσκόιρεν, Κιρολάνο, Λαούριτσεν, Μπριμ (85’ Εϊρντχάουζεν), Νεγκλί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ