Βάαλβαϊκ – Άγιαξ 2-3: Τελείωσε τη δουλειά ο Αίαντας

Βάαλβαϊκ – Άγιαξ 2-3: Τελείωσε τη δουλειά ο Αίαντας

Ο Άγιαξ επικράτησε της Βάαλβαϊκ με 3-2 στο αναβληθέν παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Eredivisie, όπου πριν περίπου δύο μήνες διακόπτη οριστικά λόγω κατάρρευσης του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Ο Άγιαξ, μία εβδομάδα πριν το ματς με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, επικράτησε της Βάαλβαϊκ εκτός έδρας με 3-2 για την Eredivisie, σε ένα παιχνίδι που είχε αναβληθεί λόγω της κατάρρευσης του τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα στις 1/10, ο Ετιέν Βάασεν συγκρούστηκε με τον επιθετικό του Αίαντα, Μπράιαν Μπρομπέι με αποτέλεσμα να χρειαστεί ανάνηψη με απινιδωτή για να συνέλθει.

Διαβάστε επίσης: Περιστέρι – Λε Μαν 78-86: Τα χάλασε όλα στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Σπανούλη

Δύο μήνες μετά το άτυχο συμβάν, η αναμέτρηση ξεκίνησε από το 85′ που είχε αναβληθεί με τον Άγιαξ να παίρνει εν τέλει τη νίκη που τον ανέβασε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς. Υπενθυμίζεται πως Μπρόμπεϊ είχε ανοίξει το σκορ στο 30′ με τον Κράμερ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 37′. Έξι λεπτά αργότερα ο Μπέργκβαϊν έκανε το 1-2, όμως η Βάαλβαϊκ είχε ξανά την απάντηση με τον Ουκίλι στο 51′. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Μπέργκαχους στο 57′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ