Απίστευτο : Έπαιζε για ένα ημίχρονο με θετικό τεστ κορωνοϊού ο Βίντα!

Απίστευτο : Έπαιζε για ένα ημίχρονο με θετικό τεστ κορωνοϊού ο Βίντα!

Ο Ντομαγκόι Βίντα αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο φιλικό της Κροατίας με την Τουρκιας, όντας θετικός στον κορωνοϊό κι εν συνεχεία αντικαταστάθηκε καθώς οι Κροάτες έμαθαν τα αποτελέσματα του τεστ.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο αρχηγός της εθνικής Κροατίας, Ντομαγκόι Βίντα, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της χθεσινής φιλικής συνάντησης με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη (3-3), επειδή είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η κροατική ομοσπονδία, όλοι οι παίκτες εξετάστηκαν και ήταν αρνητικοί πριν από τη συνάντηση με την Τουρκία, αλλά, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων για την επίσκεψη στη Σουηδία (Σάββατο), ο Ντομαγκόι Βίντα βρέθηκε θετικός.

Τα αποτελέσματα κοινοποιήθηκαν στην ιατρική ομάδα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, η οποία συμβούλεψε τον Ζλάτκο Ντάλιτς να προχωρήσει στην αντικατάσταση.

Η ίδια ανακοίνωση εξηγεί ότι ο Ντομαγκόι Βίντα απομονώθηκε αμέσως και θα παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη (όπου ζει, δεδομένου ότι είναι παίκτης της Μπεσίκτας), με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Πορτογαλία την επόμενη Τρίτη. Η υπόλοιπη ομάδα θα ταξιδέψει στη Σουηδία, όλοι με αρνητικές εξετάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ