Εθνική Ουαλίας : Έδιωξε τρεις παίκτες επειδή άργησαν να γυρίσουν στο ξενοδοχείο (pic)

Εθνική Ουαλίας : Έδιωξε τρεις παίκτες επειδή άργησαν να γυρίσουν στο ξενοδοχείο (pic)

Η ομοσπονδία της Ουαλίας έδιωξε τους Χαλ Ρόμπσον - Κανού, Ραμπί Ματόντο και Τάιλερ Ρόμπερτς επειδή γύρισαν αργά στο ξενοδοχείο της ομάδας, παραβιάζοντας το πρωτόκολλο.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ουαλίας, Χαλ Ρόμπσον – Κανού, Ραμπί Ματόντο και Τάιλερ Ρόμπερτς, εκδιώχθηκαν από την αποστολή όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, καθώς άργησαν να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο της ομάδας, παραβιάζοντας το πρωτόκολλο.

Έτσι, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ουαλίας, Ράιαν Γκιγκς, προετοιμάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με την Τσεχία την Τρίτη στο Κάρντιφ (30/03) για τον 5ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δίχως να υπολογίζει τους εν λόγω τρεις παίκτες.

Μάλιστα, ο Τάιλερ Ρόμπερτς έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη μέσω των social media λέγοντας: «Είμαι απογοητευμένος που φεύγω νωρίτερα από την αποστολή, αλλά οι κανόνες είναι οι κανόνες και δεν έπρεπε να μείνω έξω από το ξενοδοχείο αργότερα από την ώρα που είχε οριστεί.

Ζητώ συγνώμη από την ομάδα, το τεχνικό τιμ και τους Ουαλούς φιλάθλους. Θα συνεχίσω να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ για να κερδίσω την θέση μου στην ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ