«Χαμός» στη Βραζιλία: Αρνούνται να παίξουν στο Copa America οι παίκτες! (pics)

«Χαμός» στη Βραζιλία: Αρνούνται να παίξουν στο Copa America οι παίκτες! (pics)

«Πανικός» στην Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, καθώς δέκα ημέρες πριν από την έναρξη του Copa America οι ποδοσφαιριστές της Σελεσάο δεν δέχονται να αγωνιστούν στη διοργάνωση!

«Χαμός» από το πουθενά στη Βραζιλία! Παρότι η Ομοσπονδία και η CONMEBOL αποφάσισαν να γίνει το Copa America στη Βραζιλία, τα πάντα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον… αέρα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ποδοσφαιριστές της Σελεσάο δεν συμφωνούν με την απόφαση αυτήν και αυτή τη στιγμή δεν δέχονται να αγωνιστούν και να συμμετάσχουν στο Copa America!

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, οι ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας πιστεύουν πως δεν είναι ικανή η πατρίδα τους να αναλάβει μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, καθώς η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει φτάσει σε κόκκινα επίπεδα, ενώ το κλίμα μεταξύ του κόσμου και της κυβέρνησης είναι επίσης τεταμένο!

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της Σελεσάο είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση μέχρι τα άκρα! Από την άλλη, όπως αναφέρει το βραζιλιάνικο ESPN, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα έχει σύντομα μία συνάντηση με όλα τα μέλη της ομάδας ώστε να καταφέρει να τους αλλάξει την απόφαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ