Χωρίς Νόιερ και Μίλερ η Γερμανία με Λιχτενστάιν

Χωρίς Νόιερ και Μίλερ η Γερμανία με Λιχτενστάιν

Χωρίς τους Μάνουελ Νόιερ και Τόμας Μίλερ θα παραταχθεί απέναντι το Λιχτενστάιν η Εθνική Γερμανίας.

Ο αρχηγός της εθνικής Γερμανίας, Μάνουελ Νόιερ, και ο Τόμας Μίλερ, τέθηκαν εκτός αποστολής για τον αγώνα της Πέμπτης (2/9) κόντρα στο Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, στο ντεμπούτο του Χανς-Ντίτερ Φλικ στον πάγκο της ομάδας.

Οι δύο παίκτες της Μπάγερν Μονάχου δεν έλαβαν μέρος στην τελευταία προπόνηση της Τετάρτης. Ο Νόιερ έχει υποστεί τραυματισμό στον αστράγαλο και ο Μίλερ στους προσαγωγούς.

Η Γερμανία, τρίτη στον όμιλό της πίσω από την Αρμενία και τη Βόρεια Μακεδονία μετά από τρία παιχνίδια, ταξιδεύει στο Σεν Γκάλεν (Ελβετία) για να αντιμετωπίσει το αδύναμο Λιχτενστάιν. Την εστία της Γερμανίας θα υπερασπιστούν έτσι ένας εκ των Κέβιν Τραπ (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης) και Μπερντ Λένο (Άρσεναλ).

Αντίθετα δεν κλήθηκε το νούμερο 2 μέχρι τώρα της εθνικής Γερμανίας, Μαρκ-Άντρε τερ Στέγκεν, ο οποίος στα τέλη της προηγούμενης σεζόν υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατα κι έχει πάρει μέρος μόνο σε έναν αγώνα αυτή τη σεζόν με την Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Στην επίθεση, ο Φλικ έχει να επιλέξει τον αντικαταστάτη του Μίλερ έχοντας στη διάθεσή του τους Μάρκο Ρόις, Τζαμάλ Μουσιάλα, Σερζ Γκνάμπρι και Λιρόι Σανέ, αλλά και τους Κάι Χάβερτς και Τίμο Βέρνερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ