Βαλμπουενά – «Ο Ντεσάμπ φταίει για την κατάσταση της Γαλλίας, δεν έχει αλλάξει τίποτα»

Βαλμπουενά – «Ο Ντεσάμπ φταίει για την κατάσταση της Γαλλίας, δεν έχει αλλάξει τίποτα»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν ήταν καθόλου χαρούμενος μετά την ισοπαλία της Γαλλίας με τη Βοσνία, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Η Γαλλία έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ το 2022, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να μην είναι καθόλου χαρούμενος από την εικόνα των «τρικολόρ».

Ο παίκτης του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στο «RMC» ρίχνοντας τις ευθύνες στον προπονητή της γαλλικής ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, αναφέροντας πως φταίει εκείνος, ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα και πως κρύβει τα προβλήματα.

Οι δηλώσεις του Ματιέ Βαλμπουενά:

«Νομίζω πως ο Ντιντιέ Ντεσάμπ το έχασε. Υπήρχαν πολλές συζητήσεις πριν το Euro, που ανέφεραν πως είχαμε μια φανταστική ομάδα, την καλύτερη στον κόσμο. Ναι, στα χαρτιά. Είχαν πει ότι έπρεπε να παίξουν μαζί, να υπάρχει συνοχή μεταξύ τους.

Στο χθεσινό ματς, είδαμε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Για μένα, η ευθύνη είναι δική του. Συχνά το λέει και ο ίδιος, το αφεντικό είναι αυτός. Πρέπει να βάλει την ομάδα στη θέση της και δεν μπορεί να το κάνει.

Τον γνωρίζω από τη Μαρσέιγ. Υπήρχαν μεγάλες προσωπικότητες, εγωισμοί -ίσως όχι με την κακή έννοια- είναι δύσκολο για εκείνον. Σήμερα, βλέπουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Υπάρχουν πάντα προβλήματα, αλλά όταν όλα πάνε καλά, τα κρύβουν, δεν μιλούν για αυτά. Δεν υπάρχουν αποτελέσματα.

Μετά το Euro, δεν ακούσαμε τον Ντεσάμπ να μιλά για ποδόσφαιρο εξηγώντας τι συνέβη. Δεν τα δέκα λεπτά κόντρα στην Ελβετία. Όλοι έχουμε περάσει απογοητεύσεις, δεν είναι αυτό το πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ