Οριστική διακοπή στο Βραζιλία – Αργεντινή

Οριστική διακοπή στο Βραζιλία – Αργεντινή

Μετά το «ντου» των αστυνομικών στον αγωνιστικό χώρο, το ντέρμπι ανάμεσα στη Βραζιλία και την Αργεντινή διεκόπη οριστικά!

Superclasico τέλος! Μετά τα όσα έγιναν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ανάμεσα στη Βραζιλία και την Αργεντινή το μεγάλο παιχνίδι διεκόπη οριστικά!

Με επίσημη ανακοίνωση, η ομοσπονδία της «Αλμπισελέστε» έκανε γνωστό πως το μεγάλο παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν θα συνεχιστεί απόψε.

Η ομάδα του Σκαλόνι, αποφάσισε μετά το «ντου» των αστυνομικών αρχών να αποχωρήσει και να επιστρέψει στα αποδυτήρια, αφήνοντας τους ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας στο γήπεδο. Ο λόγος της εισβολής, έχει να κάνει με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές της «Αλμπισελέστε» που έρχονται από το πρωτάθλημα της Premier League.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Βραζιλίας, κάθε πολίτης από τη Μεγάλη Βρετανία είναι υποχρεωμένος να μπει σε 14ημερη καραντίνα, κάτι το οποίο ανάγκασε και τους Βραζιλιάνους της Premier League να μην ταξιδέψουν για τα παιχνίδια των προκριματικών.

Οι Εμιλιάνο Μαρτίνεθ, Εμιλιάνο Μπουέντια (Άστον Βίλα), Κριστιάν Ρομέρο και Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Τότεναμ) της Αργεντινής, ήταν στις ομάδες τους μέχρι τις 29 Αυγούστου και έτσι σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς της Βραζιλίας έπρεπε να ακολουθήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να μπουν σε 14ημερη καραντίνα.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Αργεντινής προχώρησαν σε μία… πατέντα και κατάφεραν να βάλουν τους τέσσερις ποδοσφαιριστές μέσα στη χώρα, κάτι που οι Βραζιλιάνοι δεν πήραν με καλό… μάτι, βάζοντας έτσι «φωτιά» στο ντέρμπι πριν καν ξεκινήσει.

Αυτή τη στιγμή, οι ποδοσφαριστές της «Αλμπισελέστε» δεν είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν. Και μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις δύο χώρες, αυτό θα ευνοήσει την Αργεντινή και όχι τη Βραζιλία, διότι η CONMEBOL είχε δώσει το «πράσινο» φως για την έναρξη της αναμέτρησης και από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν ευθύνονται για τη διακοπή, το παιχνίδι θα πάει υπέρ της Αργεντινής με 3-0!

Από την άλλη ωστόσο, η FIFA είναι αυτή που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, καθώς το παιχνίδι έχει να κάνει με διοργάνωση της και όχι με κάποια διοργάνωση της CONMEBOL.

Η CONMEBOL πάντως μέχρι στιγμής δεν το έχει επιβεβαιώσει και στην ανακοίνωση της αναφέρει πως το φύλλο αγώνα θα δοθεί στη FIFA ώστε να αποφασίσει εκείνη για την κατάληξη της υπόθεσης, η οποία αναμένεται να έχει πολύ… ψωμί ακόμη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ