Ιταλία – Έγραψε ιστορία με τα 36 σερί ματς αήττητη

Ιταλία – Έγραψε ιστορία με τα 36 σερί ματς αήττητη

Η Ιταλία έγραψε ιστορία απέναντι στην Ελβετία, καθώς παρέμεινε αήττητη για 36ο σερί παιχνίδι και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της σχετικής λίστας, πάνω πλέον από Βραζιλία και Ισπανία.

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και η Εθνική Ιταλίας του Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει δείξει πως μπορεί να καταφέρει αρκετά τέτοια.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έφυγαν αλώβητοι από την Βασιλεία, παίρνοντας το 0-0 από την Ελβετία και συνέχισαν αψεγάδιαστοι στο δρόμο προς την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι μια οποιοδήποτε ισοπαλία, αλλά αποκτά ιστορικές διαστάσεις καθώς ήταν το 36ο συνεχόμενο παιχνίδι της Εθνικης Ιταλίας που μένει αήττητη.

Η Βραζιλία και η Ισπανία μοιράζονταν μέχρι χθες (5/9) την πρώτη θέση στη σχετική λίστα, αλλά η Σκουάντρα Ατζούρα ανέβηκε σε μια ακόμα κορυφή και δείχνει ικανή να διευρύνει και άλλο το σχετικό σερί.

Φυσικά, σε αυτό το αήττητο διάστημα ξεχωρίζει η πορεία προς την κατάκτηση του Euro2020, εκεί όπου δεν γνώρισε την ήττα σε κανένα από τα επτά παιχνίδια του τουρνουά και στο τέλος σήκωσε το τρόπαιο στον ουρανό του «Γουέμπλεϊ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ