Βραζιλία – Αργεντινή – Προκλητικές δηλώσεις από τον γιο του Μπολσονάρου

Βραζιλία – Αργεντινή – Προκλητικές δηλώσεις από τον γιο του Μπολσονάρου

Ο γιος του Ζαϊρ Μπολσονάρου, Φλάβιο, έκανε μια προκλητική δήλωση μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Βραζιλίας με την Αργεντινή.

Το μεγάλο ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής ανάμεσα στην Βραζιλία και την Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ, δεν διεξήχθη ποτέ και τα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο του Σάο Πάολο έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Οι υπεύθυνοι για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στη «χώρα του καφέ» μπούκαραν στο γήπεδο στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, καθώς τέσσερις παίκτες της Αλμπισελέστε που αγωνίζονται στην Premier League δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στο γήπεδο, αλλά σε υποχρεωτική καραντίνα.

Τελικά το ματς διεκόπη οριστικά και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια της CONMEBOL και της UEFA.

Θέση για τα όσα έγιναν, πήρε και ο γιος του ισχυρού άνδρα της Βραζιλίας, Φλάβιο Μπολσονάρου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα προκλητικός απέναντι στους παίκτες της Αλμπισελέστε, τους οποίους χαρακτήρισε απατεώνες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Οι Αργεντινοι είναι… απατεώνες. Ηξεραν ότι έπαιξαν με τη βραζιλιάνικη νομοθεσία. Εμπόδισαν την υγειονομική υπηρεσία να δράσει και σα μην έφτανε αυτό, πήραν στην αποστολή τέσσερις παίκτες από την Αγγλία. Η αστυνομία πρέπει να ερευνήσει ποιος δεν τήρησε τα προληπτικά μέτρα και πρέπει να η Αργεντινή να τιμωρηθεί σκληρά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ