Βραζιλία – Αργεντινή – Ο Ριτσάρλισον «ξεσάλωσε» στο instagram

Βραζιλία – Αργεντινή – Ο Ριτσάρλισον «ξεσάλωσε» στο instagram

Ο Ριτσάρλισον δεν άφησε ασχολίαστα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Αργεντινή.

Η Βραζιλία με την Αργεντινή δεν τέθηκαν ποτέ αντιμέτωπες για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τα όσα συνέβησαν στο Σάο Πάολο να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Ο Ριτσάρλισον μπορεί να μην βρέθηκε με την αποστολή της Σελεσάο για αυτό το «πακέτο» παιχνιδιών εξαιτίας των περιορισμών που υπάρχουν για τους ανθρώπους που έρχονται από την Μεγάλη Βρετανία, αλλά δεν άφησε ασχολίαστα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο και φρόντισε να τα δημοσιοποιήσει στο λογαριασμό του στο instagram.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Έβερτον ανέφερε χαρακτηριστικά σε ένα story του: «Ανβίσα – Αργεντινή 1-0».

Θυμίζουμε πως στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης εισέβαλλαν στο γήπεδο άνθρωποι της βραζιλιάνικης υπηρεσίας για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στην «χώρα του καφέ», για να διώξουν τους τέσσερις Αργεντίνους, οι οποίοι θα έπρεπε να βρίσκονται σε καραντίνα και όχι στο γήπεδο.

Ωστόσο, ο Ριτσάρλισον δεν σταμάτησε εκεί, καθώς σχολίασε μια φωτογραφία του Νεϊμάρ με τον Γκάμπριελ από την προπόνηση της Σελεσάο μετά την αναβολή του αγώνα με την Αργεντινή, γράφοντας: «Ψάχνοντας αντίπαλο στην Αμερική».

Ο Ριτσάρλισον είχε σχολιάσει σχετικά και μετά την νίκη της Βραζιλίας επί της Αλμπισελέστε στο τουρνουά βόλεϊ των Ολυμπιακών Αγώνων, λέγοντας: «Εφόσον δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, το βόλεϊ εκπροσώπησε την Βραζιλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ