Ινφαντίνο για το Βραζίλια – Αργεντινή – «Είναι τρελό αυτό που έγινε»

Ινφαντίνο για το Βραζίλια – Αργεντινή – «Είναι τρελό αυτό που έγινε»

Ο Πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Αργεντινή.

Τα όσα συνέβησαν στο μεγάλο ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής ανάμεσα στην Βραζιλία και την Αργεντινή έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Οι αξιωματούχοι της βραζιλιάνικης κυβέρνησης εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης και διέκοψαν τον αγώνα, καθώς τέσσερις παίκτες της Αλμπισελέστε δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στο γήπεδο, αλλά σε καραντίνα 14 ημερών.

Πλέον, η τύχη του ματς θα κριθεί από την FIFA και ο Πρόεδρός της, Τζιάνι Ινφαντίνο μίλησε για τα όσα διαδραματίστηκαν στο Σάο Πάολο, τα οποία χαρακτήρισε τρελά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τζιάνι Ινφαντίνο:

«Είδαμε το τι έγινε στο παιχνίδι με τις δύο πιο ένδοξες ομάδες στην Αμερική. Είδαμε αξιωματούχους και αστυνομικούς να μπαίνουν στο γήπεδο για να πάρουν συγκεκριμένους παίκτες. Είναι τρελό αυτό που έγινε αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προκλήσεις. Αυτά τα θέματα ξεπερνούν την κρίση της πανδημίας. Δεν μπορούμε να τους χαροποιήσουμε όλους αλλά πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε τις καταστάσεις. Αυτές οι καταστάσεις μας δείχνουν ότι πρέπει να προστατεύουμε τους παίκτες και τις Εθνικές ομάδες και να ξανασκεφτούμε το καλεντάρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ