Απίστευτη απόφαση του Χάντσον Οντόι: Παίρνει… μεταγραφή σε Εθνική!

Απίστευτη απόφαση του Χάντσον Οντόι: Παίρνει… μεταγραφή σε Εθνική!

Ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι σκέφτεται να αφήσει την Eθνική Αγγλίας για λογαριασμό της Γκάνας με στόχο να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Κάλουμ Χάντσον-Οντόι φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να αλλάξει Eθνική ομάδα, καθώς θέλει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλό του Κατάρ που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο του 2022.

Ο νεαρός άσος της Τσέλσι έχει ήδη χριστεί τρεις φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, στα προκριματικά του EURO 2020 κόντρα σε Τσεχία και Μαυροβούνιο, ωστόσο βρίσκεται εκτός πλάνων του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και μοιάζει σχεδόν απίθανο να βρίσκεται στην προεπιλογή του Άγγλου τεχνικού για το Μουντιάλ.

Μπορεί ο ίδιος να είναι γεννημένος στην Αγγλία, ωστόσο οι γονείς του έχουν καταγωγή από την Γκάνα και έτσι έχει την δυνατότητα να αλλάξει εθνική ομάδα και να αγωνιστεί με την Γκάνα αφού όλες οι διεθνείς του εμφανίσεις πραγματοποιήθηκαν πριν συμπληρώσει τα 21 του έτη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι μπορεί να βρει μια θέση βασικού στην Eθνική ομάδα της Γκάνας σε αντίθεση με την Αγγλία που κανείς δεν μπορεί να του εγγυηθεί την συμμετοχή του.

Έτσι, σε περίπτωση που η Γκάνα περάσει στο Μουντιάλ, καθώς θα δώσει προκριματικά με την Νιγηρία είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί με την φανέλα των «Black Stars» ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ