Στεπανένκο: «Να δώσουμε την ψυχή μας για την Ουκρανία και να περάσουμε στο Μουντιάλ»

Στεπανένκο: «Να δώσουμε την ψυχή μας για την Ουκρανία και να περάσουμε στο Μουντιάλ»

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τάρας Στεπανένκο, η εθνική Ουκρανίας θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει να βρεθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η εθνική Ουκρανίας έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασίας της εν όψει των αγώνων μπαράζ που έχει να δώσει με στόχο ένα εισιτήριο για την τελική φάση των Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Κατάρ.

Η Εθνική Ουκρανίας βρίσκεται σε προπονητικό κέντρο της Σλοβενίας και για τον Στεπανένκο, δεν είναι εύκολο να διαβάζει καθημερινά όλα όσα γίνονται στην πατρίδα του.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η εθνική Ουκρανίας, ο Τάρας Στεπανένκο, ανέφερε ο πως οι Ουκρανοί διεθνείς θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν την πρόκριση κόντρα Σκωτία την 1η Ιουνίου, ενώ αν καταφέρουν και περάσουν θα αντιμετωπίσουν την Ουαλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάρας Στεπανένκο: 

Κάθε μέρα δεχόμαστε μηνύματα από τους στρατιώτες μας. Πάρα πολλοί στρατιώτες, πάρα πολύς κόσμος στην Ουκρανία αγαπάει το ποδόσφαιρο κι έχουν ένα και μόνο αίτημα: «Σας παρακαλούμε, κάντε τα πάντα για να προκριθείτε στο Παγκόσμιο Κύπελλο»».

«Επειδή για τους ίδιους, για την πατρίδα μας, είναι κάτι σαν μία στιγμή ελπίδας. Θα είναι μία γιορτή για όλη τη χώρα και γι’ αυτό πρέπει να παίξουμε, όχι απλά ένα ματς, αλλά με όλη την ψυχή και την καρδιά μας. Είναι πάρα, πάρα πολύ σημαντικό. Θα είναι πάρα πολύ συγκινητικό για την πατρίδα μας, για τους παίκτες μας, για όλη την Ουκρανία».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ