Απελπιστικός Νούνιες στην προπόνηση της Ουρουγουάης – Πλασάρει και στέλνει την μπάλα… πλάγιο (vid)

Απελπιστικός Νούνιες στην προπόνηση της Ουρουγουάης – Πλασάρει και στέλνει την μπάλα… πλάγιο (vid)

Ο Ντάργουιν Νούνιες έχει επηρεαστεί από το τραγικό ξεκίνημα της Λίβερπουλ, κάτι που φάνηκε και στην τελευταία προπόνηση με την Ουρουγουάη.

Το χειρότερο της ξεκίνημα από το 2012 έχει κάνει στη φετινή σεζόν η Λίβερπουλ στην Premier League. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τη «μηχανή» που θαύμασε ο κόσμος τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας βαθμούς με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται να έχει επηρεαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από αυτό το τραγικό ξεκίνημα, είναι ο Ντάργουιν Νούνιες. Ο Ουρουγουανός για τον οποίο η Λίβερπουλ δαπάνησε 80 εκατομμύρια+ ευρώ, δεν έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες, με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του να έχουν απογοητεύσει σε μεγάλο βαθμό.

Διαβάστε επίσης: Τα… σπάει ο Αϊτόρ: Ο καλύτερος στο πρωτάθλημα βάσει στατιστικής – Τέταρτος στην Ευρώπη σύμφωνα με το Sofascore

Μάλιστα, ο νεαρός φορ φαίνεται πως δεν μπορεί να βρει τα… πατήματα του ούτε με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης, κάτι που φάνηκε σε μια από τις προπονήσεις που έγινε τις τελευταίες ημέρες.

Ο Νούνιες βρέθηκε «φάτσα» με την εστία και σε μια προσπάθεια του να σουτάρει (ή και να σεντάρει;), έστειλε την μπάλα… πλάγιο, αφήνοντας τους συμπαίκτες του «κάγκελο»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ