«Εμφύλιος» στη Σεούλ για τον Ολυμπιακό

«Εμφύλιος» στη Σεούλ για τον Ολυμπιακό

Νότια Κορέα και Καμερούν κοντράρονται σε φιλική αναμέτρηση στη Σεούλ με έντονο ερυθρόλευκο χρώμα.

O Ολυμπιακός έχει πολλούς διεθνείς σε ακόμη μια διακοπή για τις εθνικές ομάδες σε όλες τις ηπείρους της της υφηλίου. Από την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική, μέχρι την Αφρική και την Ασία, οι ερυθρόλευκοι έχουν διψήφιο αριθμό παικτών που απουσιάζουν από τον Ρέντη τις τελευταίες μέρες.

Μάλιστα, τρεις από αυτούς θα βρεθούν αντιμέτωποι σήμερα (14:00) στη Σεούλ σε φιλική αναμέτρηση λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ του Κατάρ. Ο λόγος για τους Χουάνγκ Ιν Μπεόμ και Χουάνγκ Ουί Τζο που αγωνίζονται με χρώματα της Νοτίου Κορέας και τον Πιερ Κούντε που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Καμερούν.

Οι δυο εθνικές ομάδες θα συναντηθούν σε φιλική αναμέτρηση με έντονο άρωμα… Ολυμπιακού, αλλά και άρωμα… Παγκοσμίου Κυπέλλου μιας και οι δυο θα βρεθούν στα γήπεδα του Κατάρ τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο Χουάνγκ, που ήρθαν στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδας, είναι βασικοί στην εθνική τους ομάδα και αναμένεται το ίδιο να συμβεί και σήμερα, ενώ από την άλλη και ο Πιερ Κούντε είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Καμερούν εδώ και χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ