Ασίστ ο Χατζισαφί στο 1-1 του Ιράν κόντρα στη Σενεγάλη του Σισέ (vid)

Ασίστ ο Χατζισαφί στο 1-1 του Ιράν κόντρα στη Σενεγάλη του Σισέ (vid)

Ιραν και Σενεγάλη ήρθαν ισόπαλες με 1-1 σε φιλική αναμέτρηση όπου αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο οι Χατζισαφί και Σισέ. Ασίστ του άσου της ΑΕΚ στο γκολ του Αζμούν για την ισοφάριση.

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν Ιράν και Σενεγάλη στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Μουντιάλ του Κατάρ, στο «Motion invest Arena» της Αυστρίας. Λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην ασιατική χώρα το παιχνίδι διεξήχθη σε ουδέτερο γήπεδο και ήρθε ισόπαλο με 1-1.

Ο Εσχάν Χατζισαφί από τη μία και ο Παπέ Σισέ από την άλλη ξεκίνησαν βασικοί για τις δύο ομάδες και έπαιξαν σε όλο το 90λεπτο. Μάλιστα, ο άσος της ΑΕΚ είχε και την ασίστ στο γκολ του Αζμούν στο 64′, με τον επιθετικό του Ιράν να περνάει λίγα λεπτά νωρίτερα στο ματς.

Διαβάστε επίσης: Ναταλία Δραγούμη: Πως έγινε ΑΕΚ και… παρουσίαστρια στα εγκαίνια του νέου γηπέδου (pics)

Ο Αζμούν έμεινε στον πάγκο μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στη χώρα λόγω του ότι πήρε ανοιχτά θέση υπέρ των γυναικών. Ο ίδιος πάντως δήλωσε ξεκάθαρα πως αυτή είναι η άποψή του και δεν πρόκειται να την αλλάξει, ακόμη κι αν το τίμημα είναι να μην κληθεί στο Μουντιάλ. Βέβαια οι αντιδράσεις προς το πρόσωπό του έχουν ξεφύγει, με τον κορυφαίο εν ενεργεία σκόρερ της Εθνικής να δέχεται απειλές ακόμα και για τη ζωή του.

Όσον αφορά στο ματς και το ελληνικό ενδιαφέρον, στον πάγκο έμεινε ο έτερος διεθνής με το Ιράν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μίλαντ Μοχαμάντι, που δεν αγωνίστηκε.

Δείτε το γκολ του Ιράν στο 64ο λεπτό του ματς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ