Κουρμπέλης: «Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα μας και καταφέραμε να νικήσουμε»

Κουρμπέλης: «Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα μας και καταφέραμε να νικήσουμε»

Στην εξαιρετική απόδοση που είχε στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας στάθηκε, ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετά την νίκη επί της Β.Ιρλανδίας.

Η Εθνική μας ομάδα, πατώντας… γκάζι στο δεύτερο μέρος κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 της Β.Ιρλανδίας στην «Ριζούπολη», ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην φάση των ομίλων του Nations League.

Μετά το τελικό σφύριγμα, ο Δήμητρης Κουρμπέλης στάθηκε στην εικόνα που έδειξαν αυτός και οι συμπαίκτες του στο δεύτερο μέρος, ενώ τόνισε πως η γαλανόλευκη την είχε ανάγκη αυτή την νίκη μετά την ήττα από την Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: Θερμό ποδοσφαιρικό… επεισόδιο με την Τουρκία!

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κουρμπέλης:

Για το λόγο που είχαν μεγαλύτερη ένταση στο δεύτερο μέρος: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω κάπως αυτό. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και με τον προπονητή μας που έβλεπε το παιχνίδι καθαρά. Μας είπε κάποια πράγματα, τα κάναμε στο δεύτερο μέρος, γίναμε καλύτεροι και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για το αν αισθάνεται καλύτερα στο «6» μπροστά από τα δύο στόπερ: «Είναι η θέση που έχω παίξει στα περισσότερα παιχνίδια, οπότε είναι λογικό να αισθάνομαι καλύτερα. Όπου μου ζητηθεί όμως θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου».

Για την επιστροφή του στην Εθνική μετά από ενάμιση χρόνο, παράλληλα με την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Βάζω την εθνική πολύ ψηλά, όπως και κάθε παιδί, είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα μου. Δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να επιστρέφει μετά από ενάμιση χρόνο. Συνεχίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ