Χάμες – Πινέδα 3-2 (vid)

Χάμες – Πινέδα 3-2 (vid)

Βασικός και... νικητής ο Χάμες (3-2) στη μονομαχία της Κολομβίας με το Μεξικό του Ορμπελίν Πινέδα! Φοβερή ανατροπή (έχανε 2-0) από την Εθνική του «ερυθρόλευκου» σταρ.

Με τον Χάμες Ροντρίγκες στο αρχικό σχήμα παρατάχθηκε η Εθνική Κολομβίας στο σπουδαίο φιλικό με το Μεξικό στην Καλιφόρνια.

Στον αγωνιστικό χώρο του Levi’s Stadium βρέθηκε τόσο ο σταρ του Ολυμπιακού, όσο και ο άσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα. Η Κολομβία του Χάμες ήταν η μεγάλη νικήτρια (3-2) στο φιλικό, φέρνοντας… τούμπα το ματς με φοβερό τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Γιγαντώνει τον μύθο του ο Μέσι: Έφτασε τα 90 γκολ με την Αργεντινή (vid)

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στο Μεξικό, που σημείωσε δύο γρήγορα γκολ. Αρχικά, ο  Βέγκα στο 6′ άνοιξε το σκορ, με τον Αρτεάγκα στο 29′ να «γράφει» το 0-2 για την ομάδα του Τάτα Μαρτίνο.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λορένζο απέσυρε στον πάγκο τον Χάμες Ροντρίγκες. Η μεγάλη αντεπίθεση των Κολομβιανών ξεκίνησε στο 49ο λεπτό. Ο Σινιστέρα μείωσε στο σκορ και τρία λεπτά αργότερα, έφερε το φιλικό στα ίσια.

Η ανατροπή από την Εθνική ομάδα του Χάμες ολοκληρώθηκε στο 68ο λεπτό. Ο Μπάριος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Οτσόα για το φοβερό 3-2 της Κολομβίας.

Στο 77΄ ο Τάτα Μαρτίνο έριξε στη… μάχη τον Ορμπελίν Πινέδα, με τον παίκτη της ΑΕΚ να μην καταφέρνει να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τη… μονομαχία Χάμες και Πινέδα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ