Πέσιτς: «Ο Μίτσιτς είχε ξεκινήσει για την εθνική, είχε βγάλει εισιτήριο»

Πέσιτς: «Ο Μίτσιτς είχε ξεκινήσει για την εθνική, είχε βγάλει εισιτήριο»

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς σχολίασε τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω την απόφαση της Αναντολού Εφές να μην επιτρέψει στον Βάσα Μίτσιτς να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Σερβίας με την Τουρκία.

Η Σερβία έχει να δώσει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Τουρκία στο Aleksandar Nikolic Hall (14/11, 21:00), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, να μην έχει στη διάθεσή του τον Νεμάνια Νέντοβιτς αλλά και τον Βασίλιε Μίτσιτς, έπειτα από την απόφαση της Αναντολού Εφές να μην δώσει άδεια στον Σέρβο σταρ να ενισχύσει την ομάδα του.

Οι Σέρβοι όπως ήταν φυσικό ξεσηκώθηκαν με αυτήν την απόφαση και έκαναν λόγω για αντικρουόμενα συμφέροντα, μιας και ο Εργκίν Αταμάν είναι και τεχνικός της εθνικής ομάδας της Τουρκίας, με τον ίδιο τον Τούρκο προπονητή ωστόσο να διαψεύδει κάτι τέτοιο μέσα από νέες δηλώσεις του.

Διαβάστε επίσης: Μέσι: «Έκανε πολύ κακό στο ποδόσφαιρο ο Γκουαρντιόλα» (vid)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, πήρε κι εκείνος θέση επί του θέματος τονίζοντας πως ο Μίτσιτς βρισκόταν ήδη σε διαδικασία για να ταξιδέψει στο Βελιγράδι, όταν η Εφές πήρε την απόφαση να μην του το επιτρέψει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος προπονητής:

«Δεν θέλω να βάλω σε πρώτο πλάνο το ζήτημα που προέκυψε με τον Βάσα. Σκοπεύουμε να επικεντρωθούμε στα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε. Ο Μίτσιτς είχε ξεκινήσει το ταξίδι για να έλθει, είχε εισιτήριο αλλά η απόφαση της Εφές είναι αυτή. Δεν θα το σχολίαζα, δεν έχουμε ακριβείς λεπτομέρειες. Το σκεπτικό της Εφές είναι ότι ο παίκτης πρέπει να προετοιμαστεί για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Είναι κάτι που επίσης δεν θέλω να σχολιάσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ