Μόντριτς και Ντάλιτς συνεχάρησαν τον Βίντα για την συμπλήρωση των 100 συμμετοχών του με την Κροατία

Μόντριτς και Ντάλιτς συνεχάρησαν τον Βίντα για την συμπλήρωση των 100 συμμετοχών του με την Κροατία

Τα εύσημα των Ντάλιτς και Μόντριτς στον Βίντα για τις 100 συμμετοχές με την Εθνική Κροατίας.

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα αγωνίστηκε στην φιλική αναμέτρηση της Κροατίας κόντρα στη Σαουδική Αραβία, συμπληρώνοντας έτσι 100 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Ο στόπερ της ΑΕΚ έλαβε τα εύσημα από τον αρχηγό του στην Εθνική και μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς, ο οποίος τον καλοσώρισε στο κλαμπ των 100άριδων με story στο Instagram. «Καλοσώρισες στο club αδερφέ μου» έγραψε χαρακτηριστικά σε κοινή τους φωτό, με τη φανέλα με το «100» και το όνομα του Βίντα.

Διαβάστε επίσης: Σοκ από την Ε.Ε.Α. για την αποχώρηση του Γιώργου Σαββίδη από το Δ.Σ του ΠΑΟΚ: «Ηθική αυτουργία σε εκβίαση, σε βαθμό κακουργήματος…»

Το story του Μόντριτς για τον Ντομαγκόι Βίντα: 

Τα εύσημα στον στόπερ της «Ένωσης» μοίρασε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, , Ζλάτκο Ντάλιτς, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα θρύλο.

«Όταν κάποιος φτάνει τις 100 συμμετοχές, γίνεται ένας θρύλος. Ο Βίντα αξίζει να είναι, καθώς είναι ένας εκ των πιο σπουδαίων. Η συμπεριφορά του, οι εμφανίσεις του, η προσέγγιση και η χαρούμενη φύση του έχουν φέρει τεράστια χαρά στην εθνική Κροατίας. Του εύχομαι περισσότερες συμμετοχές, είναι ένας αληθινός επαγγελματίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζλάτο Ντάλιτς για τον στόπερ της ΑΕΚ.

Η δήλωση του Ζλάτκο Ντάλιτς για τον Ντομαγκόι Βίντα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ