Έπαιξε με την εθνική Κολομβίας ο Χάμες – Τα στατιστικά του και το… ενωτικό μήνυμα (vids)

Έπαιξε με την εθνική Κολομβίας ο Χάμες – Τα στατιστικά του και το… ενωτικό μήνυμα (vids)

Ένα γεμάτο ποιοτικό 30λεπτο έπαιξε ο Χάμες Ροντρίγκες με την εθνική ομάδα της Κολομβίας, στο φιλικό παιχνίδι με την Παραγουάη.

Συνέχεια στην τρομερή φόρμα που έχει το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έδωσε με την εθνική ομάδα της Κολομβίας ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ακόμα και τα 30 λεπτά, ήταν αρκετά για τον σούπερ σταρ των Πειραιωτών, ώστε να κάνει τη διαφορά και να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους 21 ποδοσφαιριστές του γηπέδου. Ο Χάμες αγωνίστηκε ως αλλαγή, για ένα μισάωρο, στη φιλική νίκη της Κολομβίας απέναντι στην Παραγουάη.

Ο Ροντρίγκες μπήκε στο 61ο λεπτό και μάλιστα από δική του μεταβίβαση προήλθε στο 76ο λεπτό η ασίστ του Μουνιός στον Φαλκάο για το 2-0. Σε αυτά τα 30 λεπτά συμμετοχής, ο άσος του Ολυμπιακού είχε 29 επαφές με την μπάλα, 87% στις μεταβιβάσεις, έκανε δύο σέντρες και ισάριθμες ντρίμπλες, καθώς κατάφερε να κερδίσει και τρεις μονομαχίες.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χάμες έστειλε και ένα ενωτικό μήνυμα, δίνοντας το σύνθημα για μια καλύτερη χρονιά, αναφερόμενος στην απουσία της Κολομβίας από το Μουντιάλ του Κατάρ το οποίο ξεκινά σήμερα.

«Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε έτσι. Η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη με τη βοήθεια του Θεού», δήλωσε ο Ροντρίγκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ