Υποψήφιος για την εθνική Πολωνίας ο Σάντος

Υποψήφιος για την εθνική Πολωνίας ο Σάντος

Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Φερνάντο Σάντος, είναι ένας από τους υποψήφιους διαδόχους του Σέσλαβ Μίχνιεβιτς, στον πάγκο της εθνικής Πολωνίας.

O Φερνάντο Σάντος έχει δεχθεί προτάσεις συλλόγους της Κίνας και Μέσης Ανατολής, ενώ είναι ανάμεσα στους υποψηφίους να διαδεχθεί τον Σέσλαβ Μίχνιεβιτς στον πάγκο της εθνικής Πολωνίας.

Αυτό αναφέρει η εφημερίδα της Πορτογαλίας «A Bola», σημειώνοντας ότι ο Σάντος, ο οποίος ολοκλήρωσε τη διαδρομή του στον πάγκο της Πορτογαλίας, με τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλου από το Μαρόκο, θέλει να συνεχίσει να εργάζεται στον κόσμο του ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρέαμπτσιουκ… κρίνει τη μεταγραφή του αριστερού μπακ

Όμως σύμφωνα με την «A Bola» ο Πορτογάλος προπονητής δεν θέλει να επιστρέψει σε σύλλογο, με τελευταία του εμπειρία να είναι στον ΠΑΟΚ από το 2007 έως το 2010 πριν ηγηθεί των εθνικών ομάδων της Ελλάδας και της Πορτογαλίας.

O 68χρονος τεχνικός οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας του στην κατάκτηση του Euro το 2016 και του Nations League το 2019, ενώ μετά την αποτυχία της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ αποχώρησε από τη θέση του, πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό και την επιλογή του να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα δύο νοκ-άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ