Αργεντινή: Ο Μέσι έκανε δώρο χρυσά iPhone στους συμπαίκτες του και το τιμ της «αλμπισελέστε» (pic)

Αργεντινή: Ο Μέσι έκανε δώρο χρυσά iPhone στους συμπαίκτες του και το τιμ της «αλμπισελέστε» (pic)

Σε μια απίθανη κίνηση προέβη ο Λιονέλ Μέσι, που έκανε δώρο από ένα επιχρυσωμένο iPhone στους συμπαίκτες του και το σταφ της Αργεντινής.

Τη χαρά του για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έδειξε για ακόμη μία φορά ο Λιονέλ Μέσι, περίπου 2,5 μήνες μετά την κορυφαία στιγμή στην καριέρα του «Πούλγκα» στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο ηγέτης της «αλμπισελέστε» θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους συμπαίκτες του και στους ανθρώπους που περιβάλλουν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και βοήθησαν ώστε να έρθει αυτή η τεράστια επιτυχία.

Τι έκανε; Αποφάσισε να κάνει δώρο στον καθένα από ένα επιχρυσωμένο iPhone 24 καρατίων, μια κίνηση που του κόστισε… μόλις 200.000 ευρώ, ποσό φυσικά που δεν αποτελεί πρόβλημα για τον κορυφαίο παίκτη της εποχής μας.

«Ο Λιονέλ ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό και ευχάριστο για να γιορτάσει την πιο περήφανη στιγμή του. Ήρθε σε επαφή με τον επιχειρηματία Μπεν Λάιονς (CEO της Design Gold) και κατέληξαν στο σχέδιο μαζί», αναφέρει μία πηγή όπως ανέφερε η εφημερίδα Sun.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της iDesign Gold σχολίασε: «Είναι ένας από τους πιο πιστούς πελάτες της IDESIGN GOLD και ήρθε σε επαφή μαζί μας μερικούς μήνες μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Είπε ότι ήθελε ένα ιδιαίτερο δώρο για όλους τους παίκτες και το προσωπικό για να γιορτάσουν τη μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν ήθελε το συνηθισμένο δώρο ρολογιών. Του πρότεινα χρυσά iPhone με χαραγμένα τα ονόματά τους και του άρεσε η ιδέα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ