Ασέβεια για τον Πιρές να δοθεί η αρχηγία στον Εμπαπέ

Ασέβεια για τον Πιρές να δοθεί η αρχηγία στον Εμπαπέ

Ο Ρομπέρ Πιρές δε συμφωνεί με την απόφαση Ντεσάν να δώσει την αρχηγία της Γαλλίας από τον Γκριεζμάν στον Εμπαπέ.

Λανθασμένη θεώρησε ο Ρομπέρ Πιρές την απόφαση του Ντιντιέ Ντεσάν να δώσει την αρχηγία της Εθνικής Γαλλίας από τον Αντουάν Γκριεζμάν στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «τρικολόρ» μάλιστα, χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη απόφαση ως ασεβή για τον Γκριεζμάν.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 77-73: Νέο χαστούκι στους «πράσινους», μεγάλη νίκη για την Ένωση

«Για μένα είναι έλλειψη σεβασμού για τον Γκριεζμάν, γιατί είναι στην εθνική ομάδα για 10 χρόνια και όταν τον χρειαζόμαστε τα πάει πολύ καλά. Έπρεπε να το είχε φορέσει τουλάχιστον τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι από τους καλύτερους στην ομάδα, στο Μουντιάλ ήταν ο καλύτερος, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Για μένα ο Αντουάν ήταν η πιο λογική απόφαση για την αρχηγία», δήλωσε ο Πιρές σε ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, ενώ έδωσε τη δική του άποψη και για τον Καρίμ Μπενζεμά και την απόφασή του να κλείσει την πόρτα των «τρικολόρ» οριστικά τονίζοντας: «Είναι ένα περίπλοκο θέμα, ο Καρίμ πρέπει να δώσει μια συνέντευξη για να εξηγήσει τι έχει συμβεί και αν είναι ή όχι ευχαριστημένος από την ομάδα και τον Ντεσάν».

Τέλος, ο Πιρές μίλησε και για τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Μπάγερν για το Champions League αναφέροντας: «Δεν είναι πλέον έκπληξη στη Γαλλία. Το θέμα του αγώνα με την Μπάγερν είναι ότι έχουμε δει μια ομάδα να παίζει και μια άλλη που δεν καν ομάδα, υπάρχουν μόνο τρεις παίκτες. Ο Μέσι, ο Μπαπέ και ο Νεϊμάρ είναι πολύ καλοί, αλλά το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο με τρεις παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ