Μαρόκο – Βραζιλία 2-1: Ιστορική νίκη των Αφρικανών μπροστά σε 65.000 θεατές

Μαρόκο – Βραζιλία 2-1: Ιστορική νίκη των Αφρικανών μπροστά σε 65.000 θεατές

Το Μαρόκο πέτυχε μια σπουδαία νίκη, καθώς επικράτησε της Βραζιλίας σε φιλική αναμέτρηση με 2-1 μπροστά σε 65.000 φιλάθλους, φτάνοντας στην πρώτη επικράτηση της ιστορίας του απέναντι στη «Σελεσάο».

Το Μαρόκο πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας του κόντρα στη Βραζιλία, καθώς επικράτησε 2-1 των πέντε φορές πρωταθλητών κόσμου σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη αργά χθες βράδυ στην Ταγγέρη.

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της μετά την πορεία της έως τους ημιτελικούς του Μουντιάλ στο Κατάρ, η αφρικανική ομάδα κατάφερε να «ανοίξει το σκορ» στο 29ο λεπτό, όταν ο Έμερσον Ρόαγιαλ έχασε την μπάλα κοντά στην περιοχή της Βραζιλίας και ο Μπιλάλ Ελ Χανούς έδωσε την ασίστ στον Σοφιάν Μπουφάλ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση.

Διαβάστε επίσης: Το… στριπτίζ του «συστήματος» είναι ιστορικό!

Η «Σελεσάο» ισοφάρισε στο 67ο λεπτό, χάρη στο λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Γιασίν Μπόνο, ο οποίος, στην προσπάθειά του να αποκρούσει το μακρινό σουτ του Κασεμίρο, άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από το σώμα του και να «αναπαυθεί» στο βάθος της εστίας του.

Όμως, οι γηπεδούχοι χαροποίησαν τους 65.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του κατάμεστου σταδίου «Ιμπν Μπατούτα» στο 79΄, όταν ο Αμπντελχαμίντ Σαμπίρι, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι, βρέθηκε αμαρκάριστος στην «καρδιά» της περιοχής της Βραζιλίας και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Νοτιοαμερικανών, αφού αυτή «βρήκε» πρώτα στην κάτω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού.

Δείτε τα γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ