Με Σιμάνσκι και Κεντζιόρα η Πολωνία στα προκριματικά του Euro

Με Σιμάνσκι και Κεντζιόρα η Πολωνία στα προκριματικά του Euro

Έντονο ελληνικό χρώμα θα έχει η αποστολή της Πολωνίας στα ματς κόντρα σε Γερμανία και Μολδαβία, μετά τις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος.

Η Πολωνία όπως και όλες οι ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες προετοιμάζονται για τα ματς του Ιουνίου, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro του 2024. Ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για το φιλικό ματς κόντρα στη Γερμανία και το ματς για τα προκριματικά κόντρα στην Μολδαβία, με τις κλήσεις του να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Και αυτό γιατί ξεχωρίζουμε τα ονόματα τριών παικτών που πέρασαν από ελληνικές ομάδες ή είναι εν ενεργεία παίκτες της Superleague. Πρόκειται για τον Νταμιάν Σιμάνσκι της ΑΕΚ και τον Τόμας Κεντζιόρα που στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την Δυναμό Κιέβου στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Πογέτ: «Αυτά είπα στο τηλέφωνο στον Φορτούνη»

Είναι άλλωστε πρόσφατη η παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού στο γήπεδο της Τούμπας όπου τους παρακολούθησε στην κόντρα των δύο Δικεφάλων, ενώ σχεδόν… πάγια είναι η κλήση του άλλοτε επιθετικού του ΠΑΟΚ που πλέον κάνει καριέρα στο MLS και την Σάρλοτ.

Ο Σάντος θα έχει έτσι και αλλιώς την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς παίκτες στο φιλικό με τη Γερμανία που γίνεται προς τιμής του Κούμπα Μπλαζικόφσκι που αποσύρεται από την ενεργό δράση και αναμένεται να αγωνιστεί για λίγα λεπτά με το αγαπημένο του Νο. 16, ενώ και το ματς κόντρα στην Μολδαβία δεν είναι και από τα δυσκολότερα του ομίλου της Πολωνίας (Τσεχία, Μολδαβία, Νήσοι Φερόε, Αλβανία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ