Τα πιπεράτα tweet για τον Κολό Μουανί – «Η τύχη της Εθνικής συνοψίζεται στη φράση…»

Τα πιπεράτα tweet για τον Κολό Μουανί – «Η τύχη της Εθνικής συνοψίζεται στη φράση…»

Το trend της ημέρας δεν ήταν άλλο από τον ποδοσφαιριστή των Γάλλων Ραντάλ Κολό Μουανί

Η Εθνική δεν κατάφερε χθες να κερδίσει στο «Stade de France» τη Γαλλία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024 και έχασε 1-0 χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Εμπαπέ.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν στιγμή να σχολιάζουν την αναμέτρηση του εθνικού μας συγκροτήματος με τους τρικολόρ.

Το κακό διάστημα του Μαυροπάνου στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τον έλληνα αμυντικό να κάνει πέναλτι πάνω στον Γκριεζμάν, παράβαση στην εκτέλεση του πέναλτι και στη συνέχεια να αποβάλλεται για μαρκάρισμα στον Κόλο Μουανί, αλλά και η εξαιρετική εμφάνιση του Βλαχοδήμου ήταν μερικά από αυτά που σχολίασαν οι χρήστες του Twitter.

Οι χρήστες του twitter σχολίασαν καυστικά ακόμα και την κίνηση του Νίκου Αλιάγα που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το ματς και χειροκρότησε την το γκολ του Εμπαπέ.

Ωστόσο το trend της ημέρας δεν ήταν άλλο από τον ποδοσφαιριστή των Γάλλων Ραντάλ Κολό Μουανί, όχι όμως για τις ποδοσφαιρικές επιδόσεις του αλλά για το…όνομα του.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναφέρθηκαν και σε άλλα «ατυχή ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν γράψει ιστορία όπως αυτά του Πέδρου Μουνίτις (Ισπανός διεθνής επιθετικός), του Τόμας Γκαμιέτε (Διεθνής αμυντικός από τη Γουαδελούπη),

Σε αυτά να θυμίσουμε και τα ονόματα του ορουγουανού διεθνή επιθετικού Χόρχε Μαρτίνες Μαλάκα του πορτογάλου Νούνο Καπούτσο, αλλά και του ασυτριακού Βέλι Κάβλακ.

Δείτε χαρακτηριστικά tweet

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ