Δύο νέα πρόσωπα στις κλήσεις του Σάουθγκειτ για τα προκριματικά του Euro 2024

Δύο νέα πρόσωπα στις κλήσεις του Σάουθγκειτ για τα προκριματικά του Euro 2024

Χωρίς ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις είναι οι κλήσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την Αγγλία, ενόψει των προκριματικών του Euro 2024, που περιλαμβάνουν δύο νέα πρόσωπα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊυτ έκανε δύο αλλαγές σχετικά με τις τελευταίες κλήσεις του στα Λιοντάρια και αναμένεται να δώσει την ευκαιρία σε δύο ποδοσφαιριστές να κάνουν το ντεμπούτο τους με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Σάουθγκεϊτ, ενόψει του αγώνα με την Ουκρανία στο Βρότσλαβ (9/9), για τον 3ο προκριματικό όμιλο του EURO 2024 και του φιλικού με τη Σκωτία λίγες ημέρες αργότερα, κάλεσε τον 24χρονο Εντι Ενκετιά, που από πέρυσι αποτελεί σημαντικό στέλεχος της Άρσεναλ και φέτος έχει ήδη σημειώσει δύο γκολ στα πρώτα τρία ματς της Premier League και τον 20χρονο αμυντικό, Λέβι Κόλγουιλ, που έχει κερδίσει θέση βασικού στην Τσέλσι στο ξεκίνημα της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωση για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Είσαι στο Λέσκοβατς, αλλά νομίζεις ότι είσαι στον Πειραιά»

Στον αντίποδα, ο εκλέκτορας της εθνικής Αγγλίας άφησε ξανά εκτός (όπως και στα ματς του Ιουνίου) τον Ραχίμ Στέρλινγκ, παρά το γεγονός ότι ο εξτρέμ της Τσέλσι δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση. Κανονικά στις κλήσεις βρίσκεται το όνομα του Χάρι Μαγκουάιρ, παρότι δεν έχει παίξει ούτε λεπτό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος, καθώς και του Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος δέχεται δριμεία κριτική για την απόφασή του να παίξει στη Σαουδική Αραβία με την Αλ-Ετιφάκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ