Φαν Ντάικ: «Δεν συμφωνώ με τον Φαν Χάαλ και δεν συμμερίζομαι την ίδια άποψη»

Φαν Ντάικ: «Δεν συμφωνώ με τον Φαν Χάαλ και δεν συμμερίζομαι την ίδια άποψη»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ τοποθετήθηκε αναφορικά με όσα είπε ο πρώην ομοσπονδιακός του προπονητής, Λουίς Φαν Χάαλ σχετικά με την έκβαση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 του Κατάρ, το οποίο κατέκτησε η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι,

Κατά τη διάρκεια της βράβευσής του από την Eredivisie, ο Λουίς Φαν Χάαλ «απασφάλισε» στις δηλώσεις του σχετικά με την έκβαση του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ (ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας), καθώς ανέφερε πως η κατάκτηση του τροπαίου από την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι ήταν γεγονός «προκαθορισμένο», όπως και το αποτέλεσμα της μεταξύ τους «μονομαχίας» (Αργεντινή – Ολλανδία) για την φάση των προημιτελικών της διοργάνωσης. Για τον ισχυρισμό του Φαν Χάαλ, κλήθηκε να απαντήσει ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν συμμερίζεται την άποψη του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή του.

Ο Αρχηγός των «Οράνιε» είπε πως διαφώνησε κατηγοριματικά με όσα είπε ο Φαν Χάαλ και τόνισε πως αυτός και οι υπόλοιπο παίκτες που βρίσκοταν στην αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας για το Μουντιάλ δεν βρίσκονται πίσω από τα λόγια του 72χρονου τεχνικού.

Διαβάστε επίσης: Ετσι ενεργοποίησε τη βόμβα Ποντένσε – Η άφιξη τον Ιούνιο, οι κινήσεις Μαρινάκη, η στάση του παίκτη, το deal…

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ:

«Μπορεί να λέει ό,τι θέλει, είναι η γνώμη του, αλλά δεν συμφωνώ μαζί του και δεν συμμερίζομαι την ίδια άποψη», είπε, χαρακτηριστικά.

Ο δημοσιογράφος συνέχισε και τον ρώτησε: «Άρα, εσύ και η ομάδα δεν βρίσκεστε πίσω από τα λόγια του;», με τον Φαν Ντάικ να απαντά: «Όχι, η Αργεντινή άξιζε να το κερδίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ