Για την υπέρβαση κόντρα στην Ολλανδία η Εθνική

Για την υπέρβαση κόντρα στην Ολλανδία η Εθνική

Για το θετικό αποτέλεσμα που θα την βάλει για τα καλά στο... κόλπο της πρόκρισης η Εθνική μας απόψε (21:45) κόντρα στην Ολλανδία...

Την «μάχη» για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκου πρωταθλήματος συνεχίζει απόψε η Εθνική μας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δοκιμάζεται απόψε στο «Philips Stadium» κόντρα στην Ολλανδία, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα την βάλει για τα καλά σε… τροχιά πρόκρισης.

Η Ελλάδα είναι στην 2η θέση με έξι πόντους στο +3 από την 4η Ολλανδία, με τους οράνιε ωστόσο να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι μεταγραφές Νο 12-13-14 και η επιμονή Κορδόν-Μαρτίνεθ για τον Γιόβετιτς

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι: «Είναι κλειδί δεδομένης της χρονικής στιγμής. Δεν θα έρθει το τέλος αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, αλλά αν το καταφέρουμε θα έχει τεράστια σημασία για την ομάδα».

Από την άλλη ο Παντελής Χατζηδιάκος ανάφερε: «Έχω παίξει αρκετές φορές με καλά αποτελέσματα. Έχω κολλητούς φίλους στην Εθνική Ολλανδίας. Ξέρω αρκετά πράγματα για τους Ολλανδούς. Θα προσπαθήσω με τις γνώσεις μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή».

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος ο Γκουστάβο Πογιέτ πρέπει να διαχειριστεί την απουσία του Τζορζτ Μπάλντοκ, ο οποίος υπέστη θλάση και έμεινε εκτός για την αναμέτρηση με τους «οράνιε», ενώ εκτός ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του τιμωρημένου, Ντίνου Μαυροπάνου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ