Η 11άδα της Εθνικής κόντρα στην Ολλανδία

Η 11άδα της Εθνικής κόντρα στην Ολλανδία

Με Παυλίδη στην κορυφή – Ρέτσος αντί Μαυροπάνου και Ρότα αντί Μπάλντοκ.

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν για τα προκριματικά του Euro 2024 (21:45), με τον Γκουστάβο Πογέτ να παρατάσσει την γαλανόλευκη με τον Παυλίδη στην κορυφή της επίθεσης και τους Ρέτσος – Ρότα αντί των Μαυροπάνου και Μπάλντοκ.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα είναι ο Βλαχοδήμος, με τους Ρότα, Ρέτσο, Χατζηδιάκο και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Μπακασέτας, Σιώπης και Κουρμπέλης θα είναι στη μεσαία γραμμή, με τους Μασούρα και Μάνταλο στα δύο άκρα και τον Παυλίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Το δεύτερο «στοίχημα» του Μαρτίνεθ: Η διαχείριση του «γεμάτου» ρόστερ και μια 6αδα αγώνων που δημιουργεί δεδομένα…

Ο Γκουστάβο Πογέτ δίνει φανέλα βασικού στον Παυλίδη, ο οποίος θα αποτελέσει την αιχμή του «γαλανόλευκου» δόρατος, αλλά και στους Ρέτσο και Ρότα, με τον πρώτο να παίρνει στο κέντρο της άμυνας τη θέση του τιμωρημένου Μαυροπάνου και τον δεύτερο στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής τη θέση του τραυματία Μπάλντοκ.

Η 11άδα της εθνικής ομάδας: Βλαχοδήμος, Ρότα, Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μασούρας, Μάνταλος και Παυλίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ