Τεχνικός διευθυντής Γερμανίας: «Δεν μπορούν να χ*σ&#ν τα παντελόνια τους τώρα»

Τεχνικός διευθυντής Γερμανίας: «Δεν μπορούν να χ*σ&#ν τα παντελόνια τους τώρα»

Ο τεχνικός διευθυντής της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, Ρούντι Φέλερ μίλησε με σκληρά λόγια στους παίκτες της ομάδας μετά τη φιλική ήττα από την Ιαπωνία.

Η Γερμανία γνώρισε νέα ήττα, αυτή την φορά από την Ιαπωνία με 4-1, μετρώντας μόλις 4 νίκες σε 17 αγώνες υπό τις οδηγίες του Χάνσι Φλικ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας επιμένει πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την δουλειά με τον τεχνικό διευθυντή πάντως να είναι προσγειωμένος και να μιλάει στους παίκτες με σκληρά λόγια.

Ο Ρούντι Φέλερ είπε πως περιμένει καλύτερη εμφάνιση στο φιλικό με την Γαλλία στο Signal Iduna Park (12/9), προσθέτοντας: «Δεν μπορούμε να χ*σ&#ν τα παντελόνια μας τώρα. Είμαστε η Γερμανία. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται την Τρίτη. Τα αγόρια μπορούν να το κάνουν, όλοι παίζουν για κορυφαίους συλλόγους.

Είμαστε όλοι ακόμα σε σοκ. Η ήττα με 4-1 είναι ντροπή. Θα πρέπει όλοι να κοιτάξουμε καλά τον εαυτό μας και μετά να δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Καλά θα κάνουμε όλοι να κοιμηθούμε με αυτή τη σκέψη απόψε. Μόλις μίλησα με τον Χάνσι – είναι βαθιά επηρεασμένος. Θα μιλήσουμε αύριο γιατί συνέβη αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ