Λίβερπουλ: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τσιμίκα για ανανέωση

Λίβερπουλ: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τσιμίκα για ανανέωση

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Λίβερπουλ για ανανέωση του συμβολαίου του.

Η Λίβερπουλ δείχνει τις προθέσεις τις να κρατήσει για περισσότερο καιρό στο Anfield. Για αυτό, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Έλληνα ακραίο αμυντικό για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Στον τέταρτο χρόνο του στην κόκκινη πλευρά του Λίβερπουλ αποτελεί μία αξιόπιστη λύση πίσω από τον Άντριου Ρόμπερτσον και αποτελεί έναν από τους αγαπημένους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ. Ήδη από την Παρασκευή (8/9) ο Πιρς Μόργκαν του Athletic ανέφερε πως οι «Reds» σκέφτονται να επεκτείνουν το συμβόλαιό του και το πρωί της Κυριακής (10/9) ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έγραψε στο Twitter: «Η Λίβερπουλ τώρα προχωράει τις συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Τσιμίκα. Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν, ώστε να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα».

Η Λίβερπουλ τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2020 από τον Ολυμπιακό αντί 13 εκατ. ευρώ. Έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 62 συμμετοχές μοιράζοντας 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Υπενθυμίζεται πως το τωρινό συμβόλαιο του Τσιμίκα εκπνέει το 2025, οπότε μιλάμε για μία πρόωρη ανανέωση δύο χρόνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ