Αδιανόητο: Περουβιανοί έκαναν βουντού στον Νεϊμάρ πριν τον αγώνα με την Βραζιλία

Αδιανόητο: Περουβιανοί έκαναν βουντού στον Νεϊμάρ πριν τον αγώνα με την Βραζιλία

Μία ομάδα παραδοσιακών θεραπευτών έκαναν βουντού στον Νεϊμάρ ώστε το Περού να μπορέσει να τα καταφέρει κόντρα στην Βραζιλία.

Απίστευτο κι όμως… ποδοσφαιρικό. Μερικοί παραδοσιακοί θεραπευτές του Περού ήταν διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα ώστε η χώρας τους να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Βραζιλία.

Μόλις τρεις μέρες μετά το ιστορικό ρεκόρ του Νεϊμάρ, η «Σελεσάο» καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Περού. Εντός αγωνιστικού χώρου το ταλέντο υπερχειλίζει για την ομάδα του Φερνάντο Νιτνίζ. Όμως εκτός οι ίδιοι οι οπαδοί θέλησαν να την κατάσταση στα χέρια τους.

Συγκεκριμένα, κάλεσε τον «Tayta Inti» (Πατέρα Ήλιο) για να εξουδετερώσει τον παίκτη της Αλ Χιλάλ και πήραν ayuahasca, ένα ισχυρό παραισθησιογόνο παρασκεύασμα που λέγεται ότι ανοίγει την πόρτα στον κόσμο των πνευμάτων. «Εξουδετερώσαμε τον Νεϊμάρ δένοντας τα πόδια του. Τον δέσαμε έτσι ώστε να μην είναι σε καλή κατάσταση και να μην τρέχει και να μην παίζει καλά», δήλωσε ο σαμάνος Φέλιξ Ρόνταν. Δεν έφτανε αυτό καθώς έστησαν έναν πολύχρωμο βωμό με σπαθιά, φυλαχτά, σημαίες και φωτογραφίες παικτών και από τις δύο ομάδες.

Ένας άλλος σαμάνος, Γουόλτερ Αλαρκόν, είχε σκοπό να θολώσει το μυαλό του Βραζιλιάνου άσου και να μην πετύχει τους στόχους του. Επίσης πρόσθεσε πως ο αγώνας θα είναι δύσκολος και το αποτέλεσμα θα είναι η ισοπαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ