Κριχόβιακ: «Ήταν η μεγαλύτερη τιμή για μένα»

Κριχόβιακ: «Ήταν η μεγαλύτερη τιμή για μένα»

Με post στα social media, ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ αποχαίρετησε την Εθνική Πολωνίας, ανακοινώνοντας την απόσυρσή του μετά από 15 χρόνια.

Τίτλους-τέλους έριξε ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ στην διεθνή του καριέρα, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σήμερα Τρίτη (26/09), αποσύρεται από Εθνική Πολωνίας έπειτα από το 2008 όπου είχε συμπεριληφθεί πρώτη φορά σε αποστολή της χώρας του.

Σε αυτά τα 15 χρόνια, ο Κριχόβιακ μέτρησε 100 συμμετοχές, έχοντας συμμετοχή σε 11 τέρματα (5γκολ, 6 ασίστ). Έφτασε δύο φορές σε τελική φάση του Euro με την Εθνική Πολωνίας (2016, 2020) όπως επίσης έπαιξε σε δύο τελικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου (2018, 2022).

Διαβάστε επίσης: Μάγκνουσον σαν να λέμε… Αϊτόρ: Το timing, η σημασία της απουσίας και η επανένταξη

Αναλυτικά όσα έγραψε στο post του στο social media:

«Το ότι έπαιξα σε 100 αγώνες με τον αετό στο στήθος θα είναι η μεγαλύτερη τιμή για το υπόλοιπο της ζωής μου, τόσο ως άνθρωπο όσο και ως αθλητή.

Στον αθλητισμό δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή από το να τραγουδάς τον εθνικό ύμνο πριν από έναν αγώνα της εθνικής σου ομάδας στο Εθνικό Στάδιο.

Αλλά ήρθε η ώρα να πω «ευχαριστώ»» Σήμερα αποσύρομαι από την εθνική Πολωνίας. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήταν μαζί μου στα καλά και στα άσχημα, έδινα τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε αγώνα για να σας κάνω περήφανους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου, την οικογένειά μου, τους προπονητές, τα μέλη του προσωπικού κι όλους όσους συνάντησα σ’ αυτό το ταξίδι», έγραψε ο 33χρονος πρώην αμυντικός μέσος της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ