ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming: Η Ιρλανδία έχει επικρατήσει μόνο του Γιβραλτάρ στα προκριματικά, γνωρίζοντας τέσσερις ήττες στα υπόλοιπα παιχνίδια. Στο περασμένο «παράθυρο» έχασε από Γαλλία (0-2) και Ολλανδία (1-2) σε πολύ δύσκολες αναμετρήσεις. Δέχθηκε γκολ στις 3/4 τελευταίες συναντήσεις. Θετική εικόνα απέναντι στην Ολλανδία, όμως δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς και ηττήθηκε 2-1. Προηγήθηκε, μάλιστα, στο 4’ με πέναλτι με του Ίντα, αλλά στο τέλος «μίλησε» η κλάση των «Οράνιε». Δεύτερη κολλητή ήττα μετά το 0-2 από τη Γαλλία, ματς που θα μπορούσε να είχε δεχτεί κι άλλα γκολ. Μοναδική επιτυχία της ως τώρα είναι το 3-0 επί του Γιβραλτάρ.

Η Ελλάδα ψάχνει υπέρβαση με τη 2η θέση στον όμιλο, έστω και αν γνωρίζει πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς (3-0-2, 10-5 γκολ) και έρχεται από την ήττα με 0-3 από την Ολλανδία και από νίκη με 5-0 επί του Γιβραλτάρ. Και στα δύο ματς φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας. Δύο γκολ από τους Μασούρα, Μαυροπάνο και ένα του Πέλκα έκαναν τη διαφορά, σε ένα ματς που η εθνική μας κυριάρχησε και είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Πριν τις δύο μεγάλες μάχες με Γαλλία και Ολλανδία, πηγαίνει στην έδρα της Ιρλανδίας. Επέστρεψε στην αποστολή ο Κωνσταντέλιας, κλήθηκαν και οι Διούδης, Αλεξανδρόπουλος. Δεν κλήθηκε ο Δουβίκας (επιθετικός), αν και τα πηγαίνει περίφημα με τη Θέλτα, διαθέσιμοι επιθετικοί οι Ιωαννίδης, Παυλίδης, Γιακουμάκης. Τραυματίας ο Μπάλντοκ (δεξί μπακ).

Ο αγώνας ανάμεσα σε Ιρλανδία και Ελλάδα για την 7η αγωνιστική των Προκριματικών του Euro 2024 είναι προγραμματισμένος για τις 21:45 της Παρασκευής.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ