Ο Κρόος σκέφτεται την επιστροφή του στην Εθνική Γερμανίας

Ο Κρόος σκέφτεται την επιστροφή του στην Εθνική Γερμανίας

Ο Τόνι Κρόος βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, ενισχύοντας την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στο Euro 2024

Η Γερμανία είναι η οικοδέσποινα του Εuro 2024 που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Τα «Πάντσερ» θέλουν να πετύχουν μία μεγάλη διάκριση μέσα στην χώρα τους, με την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν να υπολογίζει πλέον σε μία πολύ σημαντική επιστροφή.

Όπως αναφέρουν σήμερα τα ισπανικά μέσα, ο Τόνι Κρόος σκέφτεται πολύ σοβαρά την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, με τον έμπειρο μέσο να ανακοινώνει σύντομα την τελική του απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Παγκόσμιος θαυμασμός για το «The Nottingham Conference» (pic)

Ο 34χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ενισχύσει την προσπάθεια της Γερμανίας στο ερχόμενο Euro και αναμένεται να επιστρέψει στην εθνική μετά από το Euro του 2021, όταν και ο Κρόος είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από την «Μάνσαφτ».

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής, Γιούλιεν Νάγκελσμαν, είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς υπολογίζει πολύ στην εμπειρία του Τόνι Κρόος, ο οποίος σε εθνικό επίπεδο έχει πραγματοποιήσει 106 συμμετοχές με απολογισμό 17 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ