Με εκπλήξεις οι πρώτες κλήσεις του Ντοριβάλ Τζούνιορ στη Βραζιλία

Με εκπλήξεις οι πρώτες κλήσεις του Ντοριβάλ Τζούνιορ στη Βραζιλία

Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ ανακοίνωσε τις πρώτες του κλήσεις για την εθνική Βραζιλίας από όπου δεν λείπουν οι εκπλήξεις.

Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ ανακοίνωσε τις πρώτες του κλήσεις ως επικεφαλής της Βραζιλίας, για τα φιλικά με την Αγγλία (23 Μαρτίου, στο Λονδίνο) και την Ισπανία (26 του ίδιου μήνα, στη Μαδρίτη). Η λίστα έχει 26 παίκτες και αρκετές εκπλήξεις σε σχέση με την τελευταία λίστα του Φερνάντο Ντινίζ, που απολύθηκε τον Ιανουάριο.

Εκτός από αυτά τα παιχνίδια με Αγγλία και Ισπανία, η ομάδα της Βραζιλίας θα παίξει φιλικά με το Μεξικό και τις ΗΠΑ τον Ιούνιο, λίγες ημέρες πριν από το Copa America. Η Βραζιλία κάνει το ντεμπούτο της στο τουρνουά στις 24 Ιουνίου, με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα ή την Ονδούρα (δεν έχει ακόμη καθοριστεί, παίζουν play-off). Ο δεύτερος αγώνας της φάσης των ομίλων θα είναι με την Παραγουάη, στις 28 Ιουνίου, και ο τρίτος με την Κολομβία, προγραμματισμένος για τις 2 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: Ορμπελίν Πινέδα: Το… μηχανάκι της ΑΕΚ και οδηγός για το μέλλον (vids)

Οι κληθέντες:

Τερματοφύλακες: Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Ραφαέλ (Σάο Πάολο) και Μπέντο (Ατλέτικο)

Μπακ: Ντανίλο (Γιουβέντους), Γιαν Κόουτο (Τζιρόνα), Βέντελ (Πόρτο) και Άιρτον Λούκας (Φλαμένγκο)

Αμυντικοί: Γκαμπιρέλ Μαγκαλάες (Άρσεναλ), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζεερμέν), Μπεράλντο (Παρί Σεν Ζερμέν), Μουρίλο (Παλμέιρας)

Μέσοι: Αντρέ (Φλουμινένσε), Μπρούνο Γκιμαράες (Νιούκαστλ), Καζεμίρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζοάο Γκόμεζ (Γουλβς), Λούκας Πακετά (Γουέστ Χαμ), Ντούγκλας Λουίζ (Άστον Βίλα), Πάμπλο Μαία (Σάο Πάουλο), Αντρέας Περέιρα (Φούλαμ)

Επιθετικοί: Γκαμπριέλ Μαρτινέλι (Άρσεναλ), Έντρικ (Παλμέιρας), Ροντρίγκο (Ρεάλ Μαδρίτης), Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ριτσάρλισον (Τότεναμ), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα) και Σαβίνιο (Τζιρόνα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ