Κβαρατσχέλια: «Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να κερδίσει μέσα στη Γεωργία»

Κβαρατσχέλια: «Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να κερδίσει μέσα στη Γεωργία»

Πεπεισμένος πως δεν μπορεί κανείς να νικήσει εύκολα τη Γεωργία στην έδρα της, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια.

Λίγες μέρες έμειναν για τον μεγάλο… τελικό ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γεωργία με έπαθλο το εισιτήριο για τα τελικά του EURO 2024 στη Γερμανία.

Ο αστέρας της Γεωργίας, Χβίτσα Κβαρατσχέλια, μίλησε για το ματς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν νομίζει ότι μπορεί κάποια ομάδα να νικήσει τη χώρα του εντός έδρας.

Οι δηλώσεις του Χβίτσα Κβαρατσχέλια:

«Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι με θετικά συναισθήματα, γιατί μια τέτοια συνάντηση χρειάζεται υπευθυνότητα και θετική αντιμετώπιση. Προετοιμαζόμαστε για τη στιγμή που θα βγούμε στο γήπεδο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Ποιος θα σκοράρει δεν έχει σημασία. Όποιος και αν πετύχει γκολ, το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε.

Η πιο δυνατή ομάδα θα κερδίσει και ελπίζω να είναι η ομάδα μας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, γνωρίζουμε τη δύναμή τους, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να κερδίσει μέσα στη Γεωργία μπροστά σε τόσους πολλούς φιλάθλους. Απολαύστε το παιχνίδι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ