«Καμπανάκι» από Ντεσάμπ: «Μπράβο σε όλη την ομάδα, ακόμη κι αν δεν τα κάναμε όλα καλά»

«Καμπανάκι» από Ντεσάμπ: «Μπράβο σε όλη την ομάδα, ακόμη κι αν δεν τα κάναμε όλα καλά»

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τα δύο φιλικά που έδωσε η Εθνική Γαλλίας.

Μια ήττα (2-0 από την Γερμανία) και μια νίκη (3-2 επί της Χιλής) είναι ο απολογισμός της εθνικής Γαλλίας, στους δύο εντός έδρας αγώνες προετοιμασίας, εν’ όψει του Euro 2024. Η εικόνα των «πετεινών» σ’ αυτά τα δύο ματς δεν ήταν «πειστική» για τις απαιτήσεις που έχει η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του προσεχούς καλοκαιριού και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, το γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα.

Μάλιστα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο λογαριασμό της γαλλικής ομοσπονδίας στο Χ, ο «DD» μιλά στους ποδοσφαιριστές του και τους καλεί να είναι προσεκτικοί στο τέλος της σεζόν, γιατί ελοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμού, όπως συνέβη με τους Κλος και Καμαβινγκά.

Διαβάστε επίσης: Φερνάντο Σάντος στο προσκήνιο για την Εθνική- Τελειώνουν και οι Κωνσταντινίδης, Φύσσας μαζί με τον Πογιέτ- Οι δύο αποζημιώσεις του Πορτογάλου και ο… Γκαγκάτσης

«Νικήσαμε αυτό το δεύτερο ματς και αυτό είναι το θετικό. Εχετε το τέλος στην σεζόν που μπορεί να είναι πολύ «φορτωμένη». Και πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ξέρω ότι όλοι έχετε προθεσμίες και στόχους να επιτύχετε. Θα χρειαστεί να έχετε στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου, όλη την απαραίτητη φρεσκάδα, σωματικά και ψυχολογικά. Μπράβο σε όλη την ομάδα, ακόμη κι εάν δεν τα κάναμε όλα καλά. Αλλά τουλάχιστον νικήσαμε αυτό το ματς», ανέφερε ο Γάλλος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ