Αμφίβολο το μέλλον του Μέσι στην Εθνική

Αμφίβολο το μέλλον του Μέσι στην Εθνική

Ο Λιονέλ Μέσι συζήτησε με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι και αποφάσισαν να μην κληθεί ο αστέρας της Μπαρτσελόνα στα επόμενα 2 φιλικά

Οι φήμες απόσυρσης του Λιονέλ Μέσι  από την Εθνική Αργεντινής μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας έχουν αρχίσει να πληθαίνουν. Η συνάντηση του Αργεντίνου «μάγου» της Μπαρτσελόνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι και η απόφαση να αποκλειστεί ο Μέσι από την αποστολή της ομάδας για τα επόμενα δύο φιλικά της «αλμπισελέστε», τροφοδότησε ακόμη περισσότερο τα σενάρια.

Οι Αργεντίνοι έβλεπαν στο πρόσωπο του Μέσι τον νέο Μαραντόνα και ήλπιζαν να τους οδηγήσει σε αντίστοιχες επιτυχίες, αλλά αυτό δεν συνέβη. Παρά τις αποτυχίες της Αργεντινής οι συμπατριώτες του συνέχιζαν να τον στηρίζουν και να τον λατρεύουν σαν θεό. Μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και την απαράδεκτη εμφάνιση της, όμως άρχισαν να ακούγονται και τα πρώτα παράπονα για τον Μέσι. Είναι γεγονός ότι ο «Λέο» πλέον δεν είναι στο απυρόβλητο κι αυτό ΄΄ισως τον επηρεάσει για την απόφαση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ