Ατομικό για Μήτρογλου και Μανωλά στην Εθνική

Ατομικό για Μήτρογλου και Μανωλά στην Εθνική

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κώστας Μήτρογλου και Κώστας Μανωλάς, για τους οποίους όμως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας ως προς τη συμμετοχή τους στο ματς με την Ουγγαρία.

Η Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Ουγγαρία το βράδυ της Τρίτης (11/09, 21:45), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ομίλου της στη League C του Nations League.

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά τη νίκη επί της Εσθονίας, οι διεθνείς προπονήθηκαν στη Βουδαπέστη. Οι Κώστας Μανωλάς και Κώστας Μήτρογλου παρέμειναν στο ξενοδοχείο και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, εντούτοις δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας ως προς τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τους Ούγγρους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, θα βρίσκεται επίσης στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε, αν και όπως ο Μήτρογλου, αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς του Ταλίν. Ο επιθετικός της Μαρσέιγ αποκόμισε πρόβλημα στον αστράγαλο και αντικαταστάθηκε από τον Τάσο Μπακασέτα στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ενώ ο Μπουχαλάκης έδωσε τη θέση του στον Αλέξανδρο Τζιόλη στο 78′, αποχωρώντας με πρόβλημα στο δικέφαλο.

Οι Ούγγροι ηττήθηκαν με 1-0 από τη Φινλανδία στην 1η αγωνιστική, χάρη σε γκολ του Τέεμου Πούκι, με τον Ρόμπιν Λουντ να βρίσκεται επίσης στην ενδεκάδα των γηπεδούχων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ