Ο Ζιρού «λύτρωσε» τη Γαλλία με γκολάρα!

Ο Ζιρού «λύτρωσε» τη Γαλλία με γκολάρα!

Η Ολλανδία ισοφάρισε στο 67' τη Γαλλία σε 1-1, ωστόσο ένα εξαιρετικό βολέ του Ολιβιέ Ζιρού στο 75' χάρισε τη νίκη με 2-1 στους τρικολόρ επί γαλλικού εδάφους.

Ενώπιον 80.000 θεατών που γέμισαν το Σταντ ντε Φρανς, η Γαλλία επικράτησε με 2-1 της Ολλανδίας και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στο Nations League. Οι Γάλλοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, ωστόσο χρειάστηκαν το εξαιρετικό γκολ του Ολιβέ Ζιρού στο 75’ για να μην υποχρεωθούν σε εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στους Οράνιε.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν άνοιξε νωρίς το σκορ, καθώς ο Μπαμπέ έκανε το 1-0 στο 14’, μετά από ασίστ του Ματουιντί. Οι τρικολόρ είχαν ποσοστά κατοχής της μπάλας της τάξης του 60-65%, ωστόσο οι Οράνιε κατάφεραν να απαντήσουν στο δεύτερο μέρος. Οι ποδοσφαιριστές του Ρόναλντ Κούμαν κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και στο 67’ ισοφάρισαν με τον Ράιαν Μπάμπελ (ασίστ ο Τετε)

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση καθώς ο χρόνος που απέμενε δεν ήταν πολύς. Τελικά τη λύση έδωσε στο 75΄ ο Ζιρού ο οποίος με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ πάνω στην κίνηση, δεν άφησε περιθώριο στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Σίλεσεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ