Παραμένει αμφίβολος ο Μήτρογλου, φαβορί για τη θέση του ο Δώνης

Παραμένει αμφίβολος ο Μήτρογλου, φαβορί για τη θέση του ο Δώνης

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν συμμετείχε σε ολόκληρη την προπόνηση της Εθνικής και σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει κόντρα στην Ουγγαρία, ο Τάσος Δώνης είναι φαβορί για να τον αντικαταστήσει. Οι τρεις που διεκδικούν θέση στο πλάι του Ζέκα στον άξονα και οι ακραίοι μπακ.

Τη Δευτέρα (10/09) η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Ουγγαρία το βράδυ της Τρίτης (11/09, 21:45), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ομίλου της στη League C του Nations League. Παρά την αισιοδοξία που εξέφρασε ο Μίχαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου, ο Κώστας Μήτρογλου δεν ακολούθησε ολόκληρο το κανονικό πρόγραμμα, έτσι ο Τάσος Δώνης διατηρεί πιθανότητες να πάρει τη θέση του φορ της Μαρσέιγ στην κορυφή της επίθεσης για το παιχνίδι της Βουδαπέστης. Κατά τ’ άλλα, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Κώστας Μανωλάς συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα και βρίσκονται στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού.

Τη θέση του αριστερού άκρου της άμυνας διεκδικούν οι Κώστας Γιαννούλης και Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ δεν αποκλείεται ο Μιχάλης Μπακάκης να πάρει τη θέση του Βασίλη Τοροσίδη στη δεξιά πλευρά. Στον άξονα θα βρεθεί ο Κάρλος Ζέκα, με τους Αλέξανδρο Τζιόλη, Δημήτρη Κουρμπέλη και Μπουχαλάκη να διεκδικούν ξανά την άλλη θέση. Πίσω από τον επιθετικό αναμένεται να παίξουν ξανά οι Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος και Δημήτρης Πέλκας. Φυσικά, δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Κώστας Μανωλάς και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ κάτω από τα δοκάρια πιθανότατα θα βρεθεί ο Βασίλης Μπάρκας.

Οι Ούγγροι ηττήθηκαν με 1-0 από τη Φινλανδία στην 1η αγωνιστική, χάρη σε γκολ του Τέεμου Πούκι, με τον Ρόμπιν Λουντ να βρίσκεται επίσης στην ενδεκάδα των γηπεδούχων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ