Περίπατος για τη Βραζιλία, ισόπαλες Κολομβία και Αργεντινή (vids)

Περίπατος για τη Βραζιλία, ισόπαλες Κολομβία και Αργεντινή (vids)

Η Βραζιλία επικράτησε με σκορ 5-0 του Ελ Σαλβαδόρ, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα που διεξήχθη τα ξημερώματα της Τετάρτης στο «FedExField» στις ΗΠΑ. Ισόπαλες χωρίς τέρματα Κολομβία και Αργεντινή.

Σαρωτική η Βραζιλία στο φιλικό με το Ελ Σαλβαδόρ με τη «σελεσάο» να επικρατεί με 5-0, ενώ είχε ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα τέρματα. Οι Βραζιλιάνοι έδειξαν πως βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση φιλικό με το Ελ Σαλβαδόρ προσφέροντας πολύ θέαμα και μεγάλο σκορ.

Το 1-0 πραγματοποίησε ο Νεϊμάρ ο οποίος σκόραρε με πέναλτι στο 4′. Στο 16′ ο Ριτσαρλίσον με εξαιρετικό μακρινό σουτ έκανε το 2-0, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με επίσης μακρινό σουτ του Κουτίνιο που στο 30′ έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βραζιλία έριξε λίγο τους ρυθμούς, αλλά και πάλι μπόρεσε να σκοράρει δύο φορές. Αρχικά ο Ριτσαρλίσον έκανε στο 50′ το 4-0 και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 90′ ο Μαρκίνιος.

Από την άλλη η Αργεντινή αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Κολομβία σε ένα ματς που διεξήχθη στην Αμερική και φυσικά χωρίς τον Λέο Μέσι. Οι Κολομβιανοί ήταν καλύτεροι και είχαν τον έλεγχο του ματς, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

https://www.youtube.com/watch?v=2bAs8Cb_Qvw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ