Προπονητής του Μεριά στην Τυνησία ο Αλέν Ζιρές

Προπονητής του Μεριά στην Τυνησία ο Αλέν Ζιρές

Ο Γάλλος αντικατέστησε τον Φαουζί Μπενζαρτί, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία των «Αετών της Καρχηδόνας» τέσσερις ημέρες μετά την πρόκριση στο Κόπα Αφρικα του 2019.

Ο πρώην μέσος της Εθνικής Γαλλίας και της Μπορντό, Αλέν Ζιρές, είναι ο νέος ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Τυνησίας, όπως ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία της χώρας (FTF), με τη διευκρίνιση ότι ο Ζιρές υπέγραψε ως τον Ιούνιο του 2020.

Ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος θα είναι ο προπονητής του Γιασίν Μεριά, αντικατέστησε τον Φαουζί Μπενζαρτί, ο οποίος απηλλάγη των καθηκόντων του τέσσερις ημέρες μετά την πρόκριση των «Αετών της Καρχηδόνας» στο αφρικανικό Κύπελλο Εθνών του 2019.

Ο Ζιρές έχει εργαστεί στην Τουλούζ, την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Φαρ Ραμπάτ του Μαρόκου, πριν μετακομίσει στη Γεωργία. Στη συνέχεια δούλεψε στην Γκαμπόν, τη Σενεγάλη και το Μάλι, στην τελευταία Εθνική ομάδα δύο φορές και συγκεκριμένα τις περιόδους 2010-2012 και από το 2015 έως το 2017.

Ο Ζιρές έφυγε από το Μάλι ύστερα από τη συντριβή (0-6) απέναντι στο Μαρόκο, που άφησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας εκτός της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ