Ο Σκαλόνι εξήγησε γιατί δεν κλήθηκε ο Ικάρντι στην Εθνική Αργεντινής

Ο Σκαλόνι εξήγησε γιατί δεν κλήθηκε ο Ικάρντι στην Εθνική Αργεντινής

Ο προπονητής της Αργεντινής μίλησε για τη μη κλήση του Μάουρο Ικάρντι στο φιλικό απέναντι στην Βενεζουέλα, αλλά και για τη συμμετοχή του 26χρονου στο Copa America.

Ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, δεν πήρε τον Μάουρο Ικάρντι στην αποστολή για τον φιλικό αγώνα απέναντι στην Βενεζουέλα.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους αποκάλυψε τον λόγο που το έκανε και αυτός ήταν εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην Ίντερ, με τον 26χρονο επιθετικό να μην έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον καλέσει το καλοκαίρι για τα τελικά του Copa America αν και εφόσον βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σκαλόνι:

«Μίλησα με τον Μάουρο πριν ανακοινώσω την αποστολή και του εξήγησα για ποιον λόγο δεν τον κάλεσα. Ότι συμβαίνει με εκείνον και την Ίντερ, αφορά άμεσα και την εθνική ομάδα. Από τώρα μέχρι το Copa America θα ζυγίσουμε τα πράγματα και θα δούμε αν θα τον καλέσουμε ή όχι. Φυσικά, είναι ξεκάθαρο πως ότι συμβαίνει με εκείνον τώρα, δεν είναι βολικό για μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ