Κάλεσμα Πέτκοβιτς στους Ελβετούς φιλάθλους για υποστήριξη στην ομάδα

Κάλεσμα Πέτκοβιτς στους Ελβετούς φιλάθλους για υποστήριξη στην ομάδα

Ο προπονητής της Ελβετίας ζητά την υποστήριξη των φιλάθλων της χώρας με ανοιχτή επιστολή του σε εφημερίδα.

Ο προπονητής της Ελβετίας, Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς, ζήτησε υποστήριξη από τους Ελβετούς φιλάθλους, για την αυριανή (19:00) αναμέτρηση με την Τουρκία στο Μπακού, σε μία ύστατη προσπάθεια για πρόκριση στους «16».

Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια τους στον 1ο όμιλο, οι Ελβετοί έχουν μόλις ένα βαθμό (1-1 με Ουαλία) και φτάνουν από την βαριά ήττα (3-0), που γνώρισαν από την Ιταλία στη Ρώμη.

Την έκκλησή του, έκανε με μια ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύτηκε σήμερα στην ελβετική εφημερίδα «Schweiz am Wochenende» , εκφράζοντας τη λύπη του για την απογοητευτική εμφάνιση με την Ιταλία και καλώντας σε υποστήριξη «όλους εσάς».

«Θέλαμε να σας χαρίσουμε μια μαγική βραδιά, να σας κάνουμε υπερήφανους για εμάς και για την Ελβετία μας. Μετά τις πολλές δυσκολίες της μακράς περιόδου της πανδημίας, θέλαμε να σας κάνουμε χαρούμενους με μια νίκη εναντίον της Ιταλίας.

Είχαμε προγραμματίσει τόσα πολλά γι αυτό, ίσως πάρα πολλά. Και, στο τέλος, δεν υπήρχε τίποτα παρά απογοήτευση. Για εσάς, για εμάς και για 4.000 Ελβετούς που ταξίδεψαν στη Ρώμη, λυπούμαστε πολύ για αυτό», έγραψε.

«Το αύριο είναι μια νέα μέρα. Ενάντια στην Τουρκία έχουμε άλλη μια ευκαιρία να προκριθούμε στη φάση των «16» και πρέπει να επαναφέρουμε όλες τις αξίες και τις αρετές μας στο γήπεδο, εκτός από το σωστό τακτικό σχέδιο, την αλληλεγγύη, τη χαρά και τον σεβασμό.

Τότε μπορούμε να το πετύχουμε. Δεν κάνουμε πάντα αυτό που περιμένετε από εμάς. Είμαστε άνθρωποι που προσπαθούν να ανταποκριθούν σε αυτά τα αιτήματα, αλλά δυστυχώς δεν πετυχαίνουμε πάντα. Και γι’ αυτό χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων σας πριν από αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Την αλληλεγγύη σας, την θετικότητά σας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι μαζί το απόγευμα της Κυριακής », πρόσθεσε ο Πέτκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ